Muggen pizza.

Ikke alle dager åpner for en time med matlaging. Og det er vel strengt talt ikke alle dager jeg har så veldig lyst å bruke lang tid på kjøkkenet heller. Da er dette er bra tips som smaker veldig godt.

Pizza på tortillalefser har jo mange prøvd, men med denne toppingen (som er inspirert av et besøk hos byens beste pizzasjappe – Casa Inferno) blir smakene skikkelig voksenvennlige. Og da får du kanskje ikke lyst å ta ei skive med leverpostei i stedet for varm middag.

Det kan hende jeg spiste to slike lefser i dag. Det kan hende jeg serverte saft til ungene. Kan ihvertfall avsløre at de ble over snittet glade for serveringen.

blåmuggtortilla

Ingredienser:

tortillalefser
creme fraiche
fersk oregano
raspet ost
champinjon
bacon
blåmuggost
nykverna pepper

…alternativt: det du har i kjøleskapet.

Slik gjør du:

Smør på creme fraiche, strø på oregano og ost. Legg på resten av toppingen.

Steik på 230 grader til den er ferdig. Går fortere enn du tror, så ikke tro at du rekker å se gjennom avisa mens den steker. Med mindre du liker pizzaen veldig godt stekt.

Servér til unger, venner eller andre du tilfeldigvis har på besøk en travel ettermiddag.

God middag!

blåmuggtortilla.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar